Sikkerhed er at have fejlfri søventiler, en måde at komme op hvis én falder i vandet, en motor der altid virker, en rig der er gennemgået for slitage ov evt udskiftninger af splitter og mange andre ting der måske er specielt vigtigt for dig.

mast
mast2
Kølskift
HR_rep
DB_Drone_pict
fribord
Hanse op
Vandlinie
tiffany
_Planke_gerda
nimbus22dc1300
rune_teak
stævnplatform
stige_og_plat
teak_2

Service og reparationer er en tilbagevendende beskæftigelse på båden. Ting sker og ting bliver slidte og skal repareres eller udskiftes.

Når projektet bliver lidt støre end du kan overskue kan vi hjælpe. F.eks fribordsskader, grundstødning, teak-dæk, dæksudstyr, motor, autopilot, ror, abtering, toilet, pantry og meget andet. En båd er jo ligesom et hus og en bil der kan flyde og meget gerne fejlfrit. :)

Fribordsskader kræver at den rigtige farve rammes ved opspartling og polering

Cobbercoat er en er en opgave der kræver at der er styr på temperatur og de mange lag skal påføres korrekt. Rengøring og evt letslibning  og så hård eller blød bundmaling vi gerne hjælper med.


Teak dæk og reparationer er opgaver for en bådebygger. Burma teak er meget svært at få fat på, men der findes også andre alternativer og andre materialer. 


En vedligeholdt motor er mere sikker end den der bliver kigget på når den ikke virker. Ved en årlig service og/eller vinterkonsevering sikre bådeejeren en længere livetid en bedre drift og sikkerhed for at den virker nåre den skal bruges.

F.eks ved indsejling i hårdt vejr.

Olieskift, impeller, kølervæske, søventiler, kabler, slanger etc.

Vi har bygget og repareret mange træskibe.

Og vores bådebyggere bliver altid begejstrede når der kommer en opgave på et træskib. Det er ikke hver dag vi er ude og vælge egetræ til en stævn eller køl, men vi gør det gerne også i samarbejde med træskibsfonden.

Mindre opgaver er også meget velkomne og vi har bådebyggere fra træskibenes tid og lærlinge der gerne vil lære. Mange reparationer kan også kombineres med glasfiber eller stål for mere varige løsninger.